Általános Szerződési Feltételek  (ÁSZF) 
 
Figyelem!  
Cégünk kizárólag nagykereskedelemmel foglalkozik, csak viszonteladókat és közületeket áll módunkban kiszolgálni, kereskedelmi mennyiségben! 
 
A WEBSHOPBAN MEGJELENÍTETT SZÍNEK CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A CSOMAGOLÁSI EGYSÉGEKEN BELÜL A TERMÉKEK VEGYES SZÍNEKBEN KERÜLNEK LESZÁLLÍTÁSRA.
 
KÜLÖN SZÍN IGÉNYÜKET KÉRJÜK ELŐRE JELEZZÉK!
 
A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a H.E.M. Kft. (székhelye: 2225 Üllő, Pesti úti Ipartelep HRSZ 3339/8.; cégjegyzékszám: 13-09-087318; adószáma: 12607604-2-13; és a H.E.M.  Kft. által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).  
       
 1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte   
1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.hemkft.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus piactéren (a továbbiakban: H.E.M. Kft. webáruház) keresztül történik.  
1.2. A H.E.M. Kft.. webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.   
1.3. A H.E.M. Kft. webáruház szolgáltatásait a Szolgáltató valamennyi regisztrált partnere jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.   
1.4. A Felek közötti szerződés a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a „Kosár tartalmának megrendelése” ikonra kattintás megerősítésével jön létre. A felek között ily módon – magyar nyelven - létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és őrzi.
 A Szolgáltató az iktatott szerződést (megrendelést) a Vevő számára hozzáférhetővé teszi. Egyrészt, a "rendeléseim, számláim" menüpont alatt (csak bejelentkezett, regisztrált ügyfelek látják), másrészt a Szolgáltató telephelyén az integrált informatikai rendszerben tárolja. 
 
1.5. Ügyfélszolgálat: H.E.M. Kft.  
E-mail:                      info@hemkft.hu   
 
2. Regisztráció   
2.1. A Főoldalon található Regisztráció menüpont alatt, az ott található adatlap kitöltésével kerülhet sor a regisztrációra.  
A vásárlást nem kezdheti meg regisztráció nélkül.Regisztrálást követően a nettó eladási árak láthatóvá válnak..  
Ehhez regisztrált felhasználónév szükséges.  
Amennyiben rendelkezik már ilyennel a „Belépés” gombra kattintva, a felhasználónév és jelszó megadása után tudja rendelését leadni áruházunkban.  
Amennyiben nem rendelkezik még regisztrált felhasználónévvel abban az esetben a regisztráció gombra kattintva töltheti ki az adatlapot, majd a „Regisztráció” gombbal küldheti el a regisztrációját.  
Ezt követően, küldünk Önnek egy levelet, melyben aktiválni tudja a felhasználónevét.
  
Figyelem!  
A regisztrációt megerősítő levelet a rendszer nem automatikusan küldi! 
Munkatársaink munkaidőben (hétfőtől - pénetkig 8.30-tól 16.00-ig) tudják csak visszaigazolni a regisztrációt. 
Természetesen hétvégén és ünnepnapokon is lehetséges regisztrálni.
 
Az űrlapon a számlázási adatokat kell megadni.  
Amennyiben a számlázási cím nem egyezik a szállítási címmel, vagy több szállítási címmel is rendelkezik, azt a regisztrációs adatok „Szállítási cím” menüpontban kérjük megadni.  
Ha Ön még nem partnerünk, szükségünk lesz - társas vállalkozás esetén - adószámára, egyéni vállalkozó esetén a vállalkozói igazolvány másolatára. 
A regisztrációs adatok kitöltését követően megkeressük Önt ez ügyben.  
2.2. A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.  A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely – nem a Szolgáltatónak felróható – okból hozzáférhetővé válik.  
   
3. A megrendelés   
3.1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó utasításokat a konkrét árucikk információs oldaláról, illetve a termékhez mellékelt használati utasításból lehet részletesen megismerni. A termékek fotói minden esetben csak tájékoztató jellegűek, az aktuális színekről és dekorokról minden esetben érdeklődjön.
3.2. A kedvezménnyel nem rendelkező Ügyfelek részére mindig a nettó/bruttó vételár kerül feltüntetésre.  
A kedvezménnyel rendelkező Ügyfelek, a rájuk vonatkozó kedvezményekre természetesen interneten keresztül történő vásárlás esetén is jogosultak. A termékek mellett az aktuális kedvezménnyel csökkentett nettó ár jelenik meg.   
 
3.3. A Szolgáltató a megrendelt árut a megrendelést követő 5 munkanapon belül  saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével kiszállítja a megadott címre, illetve az Ügyfél a H.E.M. Kft üllői telephelyén személyesen átveheti .
Az áru átvételének pontosítására a Szolgáltató visszaigazolásában kerül sor.
 Amennyiben nem kap visszaigazolást a megrendeléséről 24 órán belül, kérjük írjanak kollegáinknak a webaruhaz@hemkft.hu címre, vagy keressenek minket telefonon a 29/522-510-es telefonszámon!
 
3.4. AMENNYIBEN RENDELÉSÉT, A RENDELÉS MEGKEZDÉSÉNEK NAPJÁN 24 ÓRÁIG NEM ZÁRJA LE, ÚGY A RENDSZER AZT ÉJJFÉLKOR AUTÓMATIKUSAN TÖRLI!
Kérjük minden esetben zárja le megrendelését, mert csak a lezárt rendeléseket tudjuk érvényes rendelésnek tekinteni.
 
Szállítási és csomagolási díjak:  
A szállítási és csomagolási díjak csak Magyarország területén érvényesek!
A külföldre történő szállítás esetében kérjük keresse meg ügyfélszolgálatunkat az egyedi árajánlatért!
  
A gyors és pontos kiszolgálás érdekében a webáruházban leadott és lezárt rendelésekhez póttételeket már nem áll módunkban rögzíteni. 
Telefonos ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet, hogy a rendelése milyen állapotban van, és hogy tudunk-e még póttételt rögzíteni.  
Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, akkor ezen megrendeléseket a szállítási díj szempontjából külön vesszük figyelembe, és csak a nettó 100.000 forintot meghaladó megrendelések kiszállítása ingyenes Budapestre és Pest megyében, valamint nettó 200.000 Ft felett vidéken.  
A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek szállítási díját nem befolyásolja.  
3.4.  A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.  
 
3.5. A megrendelést a Szolgáltató csak regisztrált Ügyféltől és csak akkor fogadja el, ha az Ügyfél a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti.  
(Ha az Ügyfél valamely mezőt hibásan vagy hiányosan tölt ki, a webaruhaz@hemkft.hu email címről hibaüzenetet kap a Szolgáltatótól.)  
A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.   
 
3.6. Az Ügyfél a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.  
     
4. Szállítási és fizetési feltételek   
4.1. A Weboldalon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő időpontban szállítja ki az Ügyfél által a megrendelés során jelzett szállítási címre. A megrendelt terméket az Ügyfél – előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a Szolgáltató telephelyén (2225 Üllő, Pesti úti Ipartelep HRSZ 3339/8).  
4.2. Új Ügyfelek esetében a Szolgáltató kezdetben a szállítással egyidejű készpénzes fizetést alkalmaz, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével az Ügyfél kérésére lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy Ügyfélnek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgálja ki a Szolgáltató.   
4.3. Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén a kísérő okiratot aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni.  Amennyiben az Ügyfél bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség.  
 
 5. Garancia, szavatosság 
5.1. A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók. 
   
6. Egyebek  
6.1. A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.  
 
6.2. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfelet terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.  
 
6.3. A Szolgáltató az Ügyfelek által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A Szolgáltató az Ügyfelek adatait harmadik félnek nem adja ki, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Szolgáltató alvállalkozójaként/közreműködőjeként jár el. A Szolgáltató az Ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el.  
 
6.4. A Szolgáltató jogosult jelen ÁSZF feltételeit bármikor módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.  
 
6.5. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Szolgáltató székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.  
 
7. A vásárlástól való elállás joga, módja és következményei:  
 
Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet szerint a Fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a Szolgáltató köteles az Ügyfél által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. Az Ügyfél köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni. A Szolgáltató kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón.  
Az Ügyfél viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Ügyfelet ezen felül egyéb költség nem terheli.  
A Szolgáltató azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.  
A termék visszaszolgáltatása történhet a telephelyünkre (2225 Üllő, Pesti úti Ipartelep HRSZ 3339/8).) történő személyes visszajuttatással vagy bármely szállítmányozó céggel való visszaküldéssel.
Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, a Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére, vagy azt jóváírja. 
Üzletszabályzat  
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai   
Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. A H.E.M.  Kft. webáruház használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) az iránymutatóak.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen.  
Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek illusztrációk, nem az éppen raktáron levő termékek pontos színét, dekorját mutatja..  
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.  
Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.  
Egyes termékcsoportokba tartozó árukra vonatkozó szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek egymástól. Az aktuális díjakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. 
 
 
Egyéb feltételek  
A Szolgáltató ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.  
Külön rendelkezés hiányában a Szolgáltató folyamatosan tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól.  
Az elektronikus szerződéskötés feltételei  
1.Regisztráció webáruházunkban.
A Felhasználó köteles a regisztráció során a rendszer által kért adatokat a valóságnak megfelelően megadni.  
2. Webáruházunkban a termék megrendelése (fizetési és szállítási lehetőségek kiválasztása).  
3. A Szolgáltató a megrendelés megérkezését elektronikus úton haladéktalanul, de legkésőbb 2 munkanapon belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor a Szolgáltató  illetőleg az Ügyfél számára hozzáférhetővé válik. 
4. A megrendelés visszaigazolását követően a rendelés leadása során megjelölt módon az árut kiszállítjuk. 
5. A megrendelés és visszaigazolás nyelve: magyar.  
 
Adatbeli hibák kijavításának technikai lehetőségei  
Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:
- a "Kosár" tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető.
- a személyes adatok (pl.: számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, stb…) tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható a személyes adatok menüpontban

Ha mégis tévedésből mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunkon a   info@hemkft.hu e-mail címen, vagy a +36 29/522-510 telefonszámon. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket és akkor a tévedés korrigálására már nincs lehetőség.  
 
Az eladó adatai:  
Cégszerű megnevezés:   HEM Kft.  
Adószám:                            12607604-2-13;  
Cégjegyzékszám:              13-09-087318  
Székhely:                             2225 Üllő, Pesti úti Ipartelep HRSZ 3339/8  
Telefon:                               +36 29/522-510  
Fax:                                       +36 29/522-512  
E-mail:                                  info@hemkft.hu
 
Ügyfélszolgálat:  
Telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartás: hétfő – péntek: 8.30 – 16.00 
Cím:                           2225 Üllő, Pesti úti Ipartelep HRSZ 3339/8  
Telefon:                    +36 29/522-510  
Fax:                           +36 29/522-512  
E-mail:                        info@hemkft.hu
Kötelező válaszadási idő faxon/e-mailben beérkezett megrendelésekre:       5 munkanap
 
Bejelentkezés


Elfelejtette jelszavát?
Ön új felhasználó? Kérjük, regisztráljon!
Termékek